DIRECT BESTELLEN

Autorijschool in Katwijk | Gratis Proefles!

Autorijschool in Katwijk, Rijbewijs, rij-instructrice, Instructrice, Diana van der Plas, Autorijschool in Rijnsburg, Autorijschool in Noordwijk, Autorijschool in Noordwijkerhout, Autorijschool in Voorhout, Autorijschool in Sassenheim, Autorijschool in Lisse, Autorijschool in Warmond, Autorijschool in Valkenburg, Autorijschool in Leiden, Autorijschool in Oegstgeest, Autorijschool in Voorschoten, Autorijschool in Wassenaar, Autorijschool van der PlasBen je op zoek naar een goede Autorijschool in Katwijk of omstreken? Wil jij je rijbewijs halen bij een betrouwbare rijschool? In dat geval heet rij-instructrice Diana van der Plas jou van harte welkom op de website van Autorijschool van der Plas. Om een goed beeld te krijgen van onze rijschool, raden wij je aan om door onze website te browsen middels het menu. Wil je deze pagina verder lezen, dan mag dat natuurijk ook.

Waar is onze Autoijschool actief?

Autorijschool van der Plas geeft les in Katwijk & Omstreken. Kortom, ben je woonachtig in Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Warmond, Valkenburg, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten of Wassenaar, bij onze rijschool kun je altijd terecht. Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk op examenniveau te brengen. Ons streven is dat jij je rij-examen in één keer haalt door je optimaal voor te bereiden op je examen. Onze rijschool biedt voordelige les pakketen.

Neem snel contact met ons op. 

Voor een goede en betrouwbare autorijschool in Katwijk en omstreken ben je bij ons op het goede adres. Neem daarom contact op met jouw persoonlijke rij-instructrice. Bel 06-53862686 en maak snel een afspraak met rij-instructrice Diana van der Plas, zij helpt jou graag bij het behalen van je rijbewijs.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles in Katwijk & Omstreken. Autorijschool van der Plas, jouw eerste stap naar je rijbewijs!

Google Reviews
5.0
Gebaseerd op 25 Reviews
google
Esra Inac
24 mei 2024

Diane is een onwijs fijne instructrice! Na verschillende pogingen om mijn rijbewijs te halen kwam ik uiteindelijk terecht bij rijschool van der Plas. Diane heeft me echt het vertrouwen gegeven achter het stuur, en middels haar fijne begeleidingen uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald!!

google
lena skomska
29 april 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana! Ik heb hele fijne, rustige en ook gezellige lessen gehad!

google
Arie Willem Plug
22 april 2024

Diana is erg vriendelijk en rustig in haar uitleg, ze heeft me goed geholpen met leren autorijden 👍👍

google
Robert v.a.
26 februari 2024

Dankzij Diana heb ik binnen 8 weken tijd in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! In deze 8 weken heb ik veel geleerd van zowel het auto rijden, als over mijzelf. Ze geeft je zelfvertrouwen en dat je straks met een gerust hart zelfstandig het verkeer in kan. Ik ben oprecht heel blij geweest dat ik voor Diana heb gekozen en ik ben haar eeuwig dankbaar!

google
Ismael Varkevisser
26 februari 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana. Ze legt alles rustig en begrijpend uit. Het is zeker een aanrader om bij Diana het rijbewijs te behalen

google
Paul Blees
19 februari 2024

Diana geeft hele rustige en ontspannen lessen. Zeker aan te raden!

google
Julianne Lips
14 februari 2024

Ik heb erg fijn les gehad van Diana! Ze laat weten wanneer dingen goed gaan, en legt ook duidelijk de verbeterpunten uit. Ze zorgt er echt voor dat je zelfverzekerd in de auto zit.

google
Britt van den Berg
2 februari 2024

Een superfijne rijschool om autorijden bij te leren! De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Diana legt alles geduldig en duidelijk uit. Zeker een aanrader!! 🙂

google
Lisette Witteman
29 januari 2024

Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana. Ze legt alles rustig uit en wanneer iets nog niet goed gaat helpt ze heel goed je hier bewust van te maken. Dan ga je samen kijken hoe het beter kan. Ik heb super fijne lessen gehad en ook nog gezellig! Zeker aan te raden!

Veelgestelde vragen over onze rijschool in Katwijk

Hier vindt je een lijst met antwoorden met veelgestelde vragen over onze Autorijschool in Katwijk, of bel: 06-53862686
Hoe machtig ik de rijschool voor het aanvragen van mijn toets en/of examen?
Voordat we als autorijschool je toets en examen aan kunnen vragen bij het CBR moet je ons een machtiging geven, dit doe je via de website van het CBR. Onze rijschool code is : 5044Z6 https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/praktijkexamen-auto/je-rijschool-machtigen.htm
Waar koop ik de gezondheidsverklaring?
Voordat we als rijschool je toets en examen aan kunnen vragen bij het CBR moet je een goedgekeurde gezondheidsverklaring hebben. De verklaring vraag je aan op de website van het CBR met je digiD en het CBR brengt hier €41 voor in rekening. https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-houden/nl/gezondheidsverklaring.htm
Kan ik door Autorijschool van der Plas in Katwijk op een andere locatie opgehaald worden?
Wij halen je als rijschool standaard bij je opgegeven thuis adres op. Het is echter geen probleem om je ergens anders op te halen, mits je dat op tijd aangeeft en het in de regio is. Woon je in Katwijk, denk dan bijvoorbeeld aan Station Leiden Centraal.
Wat houdt een faalangstexamen in?
Het faalangstexamen kan tegen een meerprijs aan ieder pakket toegevoegd worden. Extreem zenuwachtig of last van faalangst? Een faalangstexamen kan je helpen Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig om te laten zien wat je kunt tijdens het praktijkexamen auto? Dan kun je bij het CBR een faalangstexamen doen. Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij of zij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Aanvraag

Tijdens een faalangstexamen moet je hetzelfde kunnen als bij een gewoon rijexamen. Hoe vraag ik een faalangstexamen aan? Een faalangstexamen vraag je aan via de rijschool. Die reserveert het faalangstexamen voor jou bij het CBR. Je moet wel geslaagd zijn voor je theorie.

Hoe gaat het faalangstexamen?

Voor het faalangstexamen heb je in totaal 1 uur en 20 minuten de tijd. Daarvan is 35 minuten voor de examenrit. De overige tijd is voor een time-out en om zoveel mogelijk voor rust te zorgen. Natuurlijk moet je wel precies hetzelfde kunnen als mensen die het gewone rijexamen doen. En het faalangstexamen verloopt in dezelfde volgorde als het gewone rijexamen.
Waarom is Autorijschool van der Plas de beste optie als rijschool in Katwijk & Omstreken?
Met de professionele lessen rij-instructrice Diana van der Plas geniet je van ontspannen, positieve en motiverende rijlessen in Katwijk. We begrijpen dat een rijopleiding niet goedkoop is en zullen dan ook eerlijk aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen om je lessen, en dus ook de kosten te besparen. Heb je nog lessen over van je pakket dan krijg je die teruggestort. Dus voor een goede en betrouwbare Autorijschool in Katwijk ga je naar Autorijschool van der Plas uit Katwijk.
Autorijschool van der Plas

Autorijschool van der Plas

Diana antwoordt meestal binnen een uur.

Ik ben momenteel offline

Autorijschool van der Plas
Hallo 👋
Klik hieronder om een bericht te sturen op WhatsApp.
WhatsApp