DIRECT BESTELLEN

Losse lessen

Autorijschool in Katwijk, Autorijschool in Rijnsburg, Autorijschool in Noordwijk, Autorijschool in Noordwijkerhout, Autorijschool in Voorhout, Autorijschool in Sassenheim, Autorijschool in Lisse, Autorijschool in Warmond, Autorijschool in Valkenburg, Autorijschool in Leiden, Autorijschool in Oegstgeest, Autorijschool in Voorschoten, Autorijschool in Wassenaar, Autorijschool van der Plas, Rijles Examen

Tarieven

Bij de prijzen van toetsen en examens is het volgende inbegrepen: huur lesauto, administratiekosten van de rijschool en de administratieve kosten van het CBR. Voordat je je toets en examen afneemt rijdt je nog 1 uurtje voor, dat bedrag is nog niet inbegrepen in de prijs en bedraagt die van een losse rijles. Wanneer je een pakket koopt zijn alle bovenstaande kosten al verwerkt.

Administratieve kosten van het CBR:

Wanneer je je toets en/of examen met spoed wilt aanvragen of annuleren rekent het CBR extra administratiekosten, deze brengen wij dan in rekening bij de leerling. Het annuleren van het examen kan alleen nog tot 4 weken voor het examen mits je een geldig dringende reden hebt. De algemene voorwaarden lees je hier.

Maak een afspraak

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Autorijschool van der Plas

Autorijschool van der Plas

Diana antwoordt meestal binnen een uur.

Ik ben momenteel offline

Autorijschool van der Plas
Hallo 👋
Klik hieronder om een bericht te sturen op WhatsApp.
WhatsApp