DIRECT BESTELLEN

Wat onze leerlingen zeggen…

Lees enkele reacties van leerlingen die bij ons geslaagd zijn voor hun rijlessen.
5.0
Gebaseerd op 56 Reviews
google
Mirjam Barnhoorn
19 juli 2024

Rijden bij diana heb ik als heel positief ervaren ze hielp daar waar nodig en zorgde ook dat ik steeds meer vertrouwen kreeg in het rijden en in mijzelf als bestuurder. Bedankt voor de fijne lessen.

google
Emma Schaap
16 juli 2024

Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over Diana. Door haar hulp ben ik in 1 keer geslaagd vandaag! Als je een gezellig, lieve en grappige rij instructrice zoekt ben je hier op de juiste plek! Heel erg bedankt!

google
Tim Veen
15 juli 2024

ik heb 35 lessen gehad en 2 keer over mijn examen gedaan. de tweede keer ben ik met gemak geslaagd! en dat allemaal door diana en angelique!! ze hebben me duidelijk geleerd wat ik moest weten voor het examen, en het was super gezellig elke rijles!

google
Mark Xander
8 juli 2024

Diana is echt een top instructrice! Ze is gezellig, geduldig en kalm, maar vooral ook echt super goed in haar vak. Ze legt erg goed uit en geeft altijd goede feedback. Dankzij Diana heb ik nu mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! 🙂

google
Verona Floor
2 juli 2024

Diana is een onwijs fijne rijinstructrice. Ik heb veel van haar geleerd en liet ook vaak merken dat zij vertrouwen in mij heeft om zelfstandig de weg op te gaan. Bedankt voor de leuke tijd ♥️

google
Esra Inac
24 mei 2024

Diane is een onwijs fijne instructrice! Na verschillende pogingen om mijn rijbewijs te halen kwam ik uiteindelijk terecht bij rijschool van der Plas. Diane heeft me echt het vertrouwen gegeven achter het stuur, en middels haar fijne begeleidingen uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald!!

google
lena skomska
29 april 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana! Ik heb hele fijne, rustige en ook gezellige lessen gehad!

google
Arie Willem Plug
22 april 2024

Diana is erg vriendelijk en rustig in haar uitleg, ze heeft me goed geholpen met leren autorijden 👍👍

google
Robert v.a.
26 februari 2024

Dankzij Diana heb ik binnen 8 weken tijd in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! In deze 8 weken heb ik veel geleerd van zowel het auto rijden, als over mijzelf. Ze geeft je zelfvertrouwen en dat je straks met een gerust hart zelfstandig het verkeer in kan. Ik ben oprecht heel blij geweest dat ik voor Diana heb gekozen en ik ben haar eeuwig dankbaar!

Start de Motor

Met de keuze voor Autorijschool van der Plas ben je op weg om een goede chauffeur te worden.

KIES JOUW PAKKET
Autorijschool van der Plas

Autorijschool van der Plas

Diana antwoordt meestal binnen een uur.

Ik ben momenteel offline

Autorijschool van der Plas
Hallo 👋
Klik hieronder om een bericht te sturen op WhatsApp.
WhatsApp