DIRECT BESTELLEN

Autorijschool in Oegstgeest

Autorijschool in Katwijk, Autorijschool in Rijnsburg, Autorijschool in Noordwijk, Autorijschool in Noordwijkerhout, Autorijschool in Voorhout, Autorijschool in Sassenheim, Autorijschool in Lisse, Autorijschool in Warmond, Autorijschool in Valkenburg, Autorijschool in Leiden, Autorijschool in Oegstgeest, Autorijschool in Voorschoten, Autorijschool in Wassenaar, Autorijschool van der PlasAutorijschool in Oegstgeest. Ben je op zoek naar een goede rijschool? Dan heten wij je van harte welkom op onze landingspagina. Om een goed beeld te krijgen van onze rijschool, raden wij je dan ook aan om door onze website te surfen middels het menu. Wil je deze pagina verder lezen, dan mag dat natuurijk ook.

Waar is onze Rijschool actief?

Autorijschool van der Plas is gevestigd in Katwijk, maar wij zijn ook buiten Katwijk actief. Of je nu woonachtig bent in Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Warmond, Valkenburg, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten of Wassenaar, bij onze rijschool kun je altijd terecht. Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk op examenniveau te brengen. Ons streven is dat jij je rij-examen in één keer haalt door je optimaal voor te bereiden op je examen. Kijk ook naar onze voordelige pakketten.

Dus ben jij op zoek naar een autorijschool in Oegstgeest? Neem dan contact op met rij-instructrice Diana van der Plas.

Maak snel een afspraak met je persoonlijke rij-instructrice Diana van der Plas, zij helpt jou graag bij het behalen van je rijbewijs.

Schrijf je nu in voor de proefrijles bij Autorijschool van der Plas!

Google reviews

5.0
Gebaseerd op 56 Reviews
google
Mirjam Barnhoorn
19 juli 2024

Rijden bij diana heb ik als heel positief ervaren ze hielp daar waar nodig en zorgde ook dat ik steeds meer vertrouwen kreeg in het rijden en in mijzelf als bestuurder. Bedankt voor de fijne lessen.

google
Emma Schaap
16 juli 2024

Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over Diana. Door haar hulp ben ik in 1 keer geslaagd vandaag! Als je een gezellig, lieve en grappige rij instructrice zoekt ben je hier op de juiste plek! Heel erg bedankt!

google
Tim Veen
15 juli 2024

ik heb 35 lessen gehad en 2 keer over mijn examen gedaan. de tweede keer ben ik met gemak geslaagd! en dat allemaal door diana en angelique!! ze hebben me duidelijk geleerd wat ik moest weten voor het examen, en het was super gezellig elke rijles!

google
Mark Xander
8 juli 2024

Diana is echt een top instructrice! Ze is gezellig, geduldig en kalm, maar vooral ook echt super goed in haar vak. Ze legt erg goed uit en geeft altijd goede feedback. Dankzij Diana heb ik nu mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! 🙂

google
Verona Floor
2 juli 2024

Diana is een onwijs fijne rijinstructrice. Ik heb veel van haar geleerd en liet ook vaak merken dat zij vertrouwen in mij heeft om zelfstandig de weg op te gaan. Bedankt voor de leuke tijd ♥️

google
Esra Inac
24 mei 2024

Diane is een onwijs fijne instructrice! Na verschillende pogingen om mijn rijbewijs te halen kwam ik uiteindelijk terecht bij rijschool van der Plas. Diane heeft me echt het vertrouwen gegeven achter het stuur, en middels haar fijne begeleidingen uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald!!

google
lena skomska
29 april 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana! Ik heb hele fijne, rustige en ook gezellige lessen gehad!

google
Arie Willem Plug
22 april 2024

Diana is erg vriendelijk en rustig in haar uitleg, ze heeft me goed geholpen met leren autorijden 👍👍

google
Robert v.a.
26 februari 2024

Dankzij Diana heb ik binnen 8 weken tijd in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! In deze 8 weken heb ik veel geleerd van zowel het auto rijden, als over mijzelf. Ze geeft je zelfvertrouwen en dat je straks met een gerust hart zelfstandig het verkeer in kan. Ik ben oprecht heel blij geweest dat ik voor Diana heb gekozen en ik ben haar eeuwig dankbaar!

Veelgestelde vragen over Autorijschool in Oegstgeest

Hier vindt je een lijst met antwoorden van de veelgestelde vragen over Autorijschool in Katwijk. Natuurlijk kun je voor vragen ook contact met ons opnemen.
Hoe machtig ik de Autorijschool in Oegstgeest voor het aanvragen van mijn toets en/of examen?
Voordat we als Autorijschool in Oegstgeest je toets en examen aan kunnen vragen bij het CBR moet je ons een machtiging geven, dit doe je via de website van het CBR. Onze rijschool code is : 5044Z6 https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/praktijkexamen-auto/je-rijschool-machtigen.htm
Waar koop ik de gezondheidsverklaring?
Voordat we als rijschool je toets en examen aan kunnen vragen bij het CBR moet je een goedgekeurde gezondheidsverklaring hebben. De verklaring vraag je aan op de website van het CBR met je digiD en het CBR brengt hier €41 voor in rekening. https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-houden/nl/gezondheidsverklaring.htm
Kan ik door Autorijschool in Oegstgeest op een andere locatie opgehaald worden?
Wij halen je als rijschool standaard bij je opgegeven thuis adres op. Het is echter geen probleem om je ergens anders op te halen, mits je dat op tijd aangeeft en het in de regio is. Woon je in Oegstgeest, denk dan bijvoorbeeld aan Station Leiden Centraal.
Waarom zit er standaard een tussentijdse toets in het pakket?
Wat is een tussentijdse toets? Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. Autorijschool in Oegstgeest merkt dat het slagingspercentage aanzienlijk hoger is na het afnemen van de toets omdat de leerling dan beter voorbereid is. Hoewel we het ten zeerste aanbevelen ben je natuurlijk niet verplicht om de tussentijdse toets af te nemen. Mocht je dit niet willen, maar je hebt hiervoor wel in je pakket betaald, krijg je het bedrag van de toets teruggestort.
Wat houdt een faalangstexamen bij Autorijschool in Oegstgeest in?
Het faalangstexamen kan tegen een meerprijs aan ieder pakket toegevoegd worden. Extreem zenuwachtig of last van faalangst? Een faalangstexamen kan je helpen Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig om te laten zien wat je kunt tijdens het praktijkexamen auto? Dan kun je bij het CBR een faalangstexamen doen. Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij of zij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Tijdens een faalangstexamen moet je hetzelfde kunnen als bij een gewoon rijexamen. Hoe vraag ik een faalangstexamen aan? Een faalangstexamen vraag je aan via de rijschool. Die reserveert het faalangstexamen voor jou bij het CBR. Je moet wel geslaagd zijn voor je theorie. Hoe gaat het faalangstexamen? Voor het faalangstexamen heb je in totaal 1 uur en 20 minuten de tijd. Daarvan is 35 minuten voor de examenrit. De overige tijd is voor een time-out en om zoveel mogelijk voor rust te zorgen. Natuurlijk moet je wel precies hetzelfde kunnen als mensen die het gewone rijexamen doen. En het faalangstexamen verloopt in dezelfde volgorde als het gewone rijexamen.
Waarom is Autorijschool van der Plas voor jou de beste optie als Autorijschool in Oegstgeest?
Met onze professionele en vriendelijke lessen geniet je van ontspannen, positieve en motiverende rijlessen in Oegstgeest. We begrijpen dat een rijopleiding niet goedkoop is en zullen dan ook eerlijk aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen om je lessen, en dus ook de kosten te besparen. Heb je nog lessen over van je pakket dan krijg je die teruggestort. Dus voor een goede en betrouwbare Autorijschool in Oegstgeest ga je naar Autorijschool van der Plas uit Katwijk.
Autorijschool van der Plas

Autorijschool van der Plas

Diana antwoordt meestal binnen een uur.

Ik ben momenteel offline

Autorijschool van der Plas
Hallo 👋
Klik hieronder om een bericht te sturen op WhatsApp.
WhatsApp