DIRECT BESTELLEN

Rijschool in Leiden

Autorijschool in Katwijk, Autorijschool in Rijnsburg, Autorijschool in Noordwijk, Autorijschool in Noordwijkerhout, Autorijschool in Voorhout, Autorijschool in Sassenheim, Autorijschool in Lisse, Autorijschool in Warmond, Autorijschool in Valkenburg, Autorijschool in Leiden, Autorijschool in Oegstgeest, Autorijschool in Voorschoten, Autorijschool in Wassenaar, Autorijschool van der PlasLeiden behoort tot het werkgebied van Autorijschool van der Plas. Diana van der Plas is een vrouwelijke ondernemer en eigenaresse van de rijschool. Als rij-instructrice heeft Diana jarenlange ervaring in het geven van rijlessen. Je bent dan ook van harte welkom om een proefles te volgen. Zo kun je ervaren dat het mogelijk is om op een ontspannen en prettige manier professionele rijlessen te volgen. Veel van onze leerlingen zijn woonachtig in Leiden. En hoewel onze rijschool in Katwijk gevestigd is, komen we je in Leiden ophalen en brengen we je ook weer thuis. Autorijschool van der Plas geeft vakkundige en professionele rijlessen. Het doel is dat je niet alleen leert autorijden in Leiden, maar dat je overal zelfstandig, maar vooral zelfverzekerd kunt rijden. Wacht dus niet langer en maak een afspraak met Diana van der Plas 06-53862686

Waar is onze rijschool in Leiden nog meer werkzaam?

Autorijschool van der Plas is gevestigd in Katwijk, maar we zijn ook werkzaam als rijschool in Leiden en omstreken. Dus woon je in Katwijk,, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Warmond, Valkenburg, Leiden, Oegstgeest, Wassenaar of Voorschoten, bij onze rijschool kun je altijd terecht. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk op examenniveau te brengen. Ons doel is dat je in één keer slaagt voor je rijexamen door je optimaal voor te bereiden op je examen. Kijk eens naar onze voordelige pakketten.

Kortom, zoek jij een rijschool in Leiden? Neem dan contact op met rij-instructrice Diana van der Plas.

Maak snel een afspraak Maak daarom snel een afspraak met je persoonlijke rij-instructrice Diana van der Plas, zij begeleidt je graag bij het halen van je rijbewijs.

Meld je nu aan voor een proefles in Leiden!

Google reviews

5.0
Gebaseerd op 25 Reviews
google
Esra Inac
24 mei 2024

Diane is een onwijs fijne instructrice! Na verschillende pogingen om mijn rijbewijs te halen kwam ik uiteindelijk terecht bij rijschool van der Plas. Diane heeft me echt het vertrouwen gegeven achter het stuur, en middels haar fijne begeleidingen uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald!!

google
lena skomska
29 april 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana! Ik heb hele fijne, rustige en ook gezellige lessen gehad!

google
Arie Willem Plug
22 april 2024

Diana is erg vriendelijk en rustig in haar uitleg, ze heeft me goed geholpen met leren autorijden 👍👍

google
Robert v.a.
26 februari 2024

Dankzij Diana heb ik binnen 8 weken tijd in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! In deze 8 weken heb ik veel geleerd van zowel het auto rijden, als over mijzelf. Ze geeft je zelfvertrouwen en dat je straks met een gerust hart zelfstandig het verkeer in kan. Ik ben oprecht heel blij geweest dat ik voor Diana heb gekozen en ik ben haar eeuwig dankbaar!

google
Ismael Varkevisser
26 februari 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana. Ze legt alles rustig en begrijpend uit. Het is zeker een aanrader om bij Diana het rijbewijs te behalen

google
Paul Blees
19 februari 2024

Diana geeft hele rustige en ontspannen lessen. Zeker aan te raden!

google
Julianne Lips
14 februari 2024

Ik heb erg fijn les gehad van Diana! Ze laat weten wanneer dingen goed gaan, en legt ook duidelijk de verbeterpunten uit. Ze zorgt er echt voor dat je zelfverzekerd in de auto zit.

google
Britt van den Berg
2 februari 2024

Een superfijne rijschool om autorijden bij te leren! De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Diana legt alles geduldig en duidelijk uit. Zeker een aanrader!! 🙂

google
Lisette Witteman
29 januari 2024

Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana. Ze legt alles rustig uit en wanneer iets nog niet goed gaat helpt ze heel goed je hier bewust van te maken. Dan ga je samen kijken hoe het beter kan. Ik heb super fijne lessen gehad en ook nog gezellig! Zeker aan te raden!

Veelgestelde vragen over onze rijschool in Leiden
Hieronder vind je een overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen over de lessen van onze onze Autorijschool in Leiden. Uiteraard kun je ons voor vragen ook bellen of mailen.
Hoe machtig ik de rijschool in Leiden voor het aanvragen van mijn toets en/of examen?
Voordat we als Autorijschool in Leiden je toets en examen aan kunnen vragen bij het CBR moet je ons een machtiging geven, dit doe je via de website van het CBR. Onze rijschool code is : 5044Z6 https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/praktijkexamen-auto/je-rijschool-machtigen.htm
Waar koop ik de gezondheidsverklaring?
Voordat we als rijschool je toets en examen aan kunnen vragen bij het CBR moet je een goedgekeurde gezondheidsverklaring hebben. De verklaring vraag je aan op de website van het CBR met je digiD en het CBR brengt hier €41 voor in rekening. Autorijschool in Leiden verwijst je dan ook naar de volgende link: https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-houden/nl/gezondheidsverklaring.htm
Kan ik door de rijschool in Leiden op een andere locatie opgehaald worden?
Wij halen je als rijschool standaard bij je opgegeven thuis adres op. Het is echter geen probleem om je ergens anders op te halen, mits je dat op tijd aangeeft en het in de regio is. Woon je in Leiden, denk dan bijvoorbeeld aan het centrum van Noordwijk
Waarom zit er standaard een tussentijdse toets in het pakket?
Wat is een tussentijdse toets? Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je doet dezelfde dingen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. We merken bij Autorijschool in Leiden dat het slagingspercentage aanzienlijk hoger is na het afnemen van de toets omdat de leerling dan beter voorbereid is. Hoewel we het ten zeerste aanbevelen ben je natuurlijk niet verplicht om de tussentijdse toets af te nemen. Mocht je dit niet willen, maar je hebt hiervoor wel in je pakket betaald, krijg je het bedrag van de toets teruggestort.
Wat houdt een faalangstexamen in bij de rijschool in Leiden in?
Het faalangstexamen kan tegen een meerprijs aan ieder pakket toegevoegd worden. Extreem zenuwachtig of last van faalangst? Dan beveelt Autorijschool in Leiden een faalangstexamen aan, want een faalangstexamen kan je helpen. Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig om te laten zien wat je kunt tijdens het praktijkexamen auto? Dan kun je bij het CBR een faalangstexamen doen. Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij of zij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Tijdens een faalangstexamen moet je hetzelfde kunnen als bij een gewoon rijexamen.

Hoe vraag ik een faalangstexamen aan?

Een faalangstexamen vraag je aan via de rijschool. Die reserveert het faalangstexamen voor jou bij het CBR. Je moet wel geslaagd zijn voor je theorie. Hoe gaat het faalangstexamen? Voor het faalangstexamen heb je in totaal 1 uur en 20 minuten de tijd. Daarvan is 35 minuten voor de examenrit. De overige tijd is voor een time-out en om zoveel mogelijk voor rust te zorgen. Natuurlijk moet je wel precies hetzelfde kunnen als mensen die het gewone rijexamen doen. En het faalangstexamen verloopt in dezelfde volgorde als het gewone rijexamen.
Waarom is Autorijschool van der Plas voor jou de beste optie als rijschool in Leiden?
Met onze professionele en vriendelijke lessen geniet je van ontspannen, positieve en motiverende rijlessen in Leiden. We begrijpen dat een rijopleiding niet goedkoop is en zullen dan ook eerlijk aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen om je lessen, en dus ook de kosten te besparen. Heb je nog lessen over van je pakket dan krijg je die teruggestort. Dus voor een goede en betrouwbare Autorijschool in Leiden ga je naar Autorijschool van der Plas uit Katwijk.
Autorijschool van der Plas

Autorijschool van der Plas

Diana antwoordt meestal binnen een uur.

Ik ben momenteel offline

Autorijschool van der Plas
Hallo 👋
Klik hieronder om een bericht te sturen op WhatsApp.
WhatsApp