DIRECT BESTELLEN

Rijschool in Noordwijk

Autorijschool in Katwijk, Autorijschool in Rijnsburg, Autorijschool in Noordwijk, Autorijschool in Noordwijkerhout, Autorijschool in Voorhout, Autorijschool in Sassenheim, Autorijschool in Lisse, Autorijschool in Warmond, Autorijschool in Valkenburg, Autorijschool in Leiden, Autorijschool in Oegstgeest, Autorijschool in Voorschoten, Autorijschool in Wassenaar, Autorijschool van der PlasBen je op zoek naar een goede rijschool in Noordwijk of in de buurt van Noordwijk? Dan is rijschool van der Plas een uitstekende keuze voor jou. Vind je het belangrijk dat je ontspannen en zelfverzekerd leert autorijden? Dan kan dat bij rijschool van der Plas. Diana van der Plas heeft met haar jarenlange ervaring een reputatie opgebouwd als professionele en vriendelijke rij-instructrice. Veel van onze leerlingen komen uit Noordwijk. Zodoende hebben wij als rijschool in Noordwijk een goede naam opgebouwd. Autorijschool van der Plas stelt alles in het werk om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te bezorgen. Om een goede indruk te krijgen van wat onze rijschool in Noordwijk voor jou kan betekenen, raden wij je aan om via het menu door onze website te bladeren.

Een goede rijschool in Noordwijk en waar nog meer?

Onze autorijschool is gevestigd in Katwijk en als rijschool ook actief in Noordwijk, maar ons werkgebied ligt ook buiten Noordwijk. Of je nu woonachtig bent in Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Warmond, Valkenburg, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten of Wassenaar, bij Autorijschool van der Plas kun je altijd terecht. Zoals gezegd doen wij er alles aan om je zo snel mogelijk op examenniveau te brengen. Ons streven is dat jij je rij-examen in één keer haalt door je optimaal voor te bereiden op je examen.

Kijk ook eens naar onze voordelige pakketten.

Kortom, ben je op zoek naar een rijschool in Noordwijk?

Diana heeft in Noordwijk en omstreken een reputatie opgebouwd als betrouwbare en zorgzame rij-instructrice. Met haar professionele en vriendelijke lessen geniet je van ontspannen, positieve en motiverende rijlessen. Maak daarom snel een afspraak met je persoonlijke rij-instructrice Diana van der Plas 06-53862686

Autorijschool van der Plas helpt jou graag bij het behalen van je rijbewijs. 

Je kunt je direct inschrijven voor een gratis proefles bij Autorijschool van der Plas!

Google reviews

5.0
Gebaseerd op 25 Reviews
google
Esra Inac
24 mei 2024

Diane is een onwijs fijne instructrice! Na verschillende pogingen om mijn rijbewijs te halen kwam ik uiteindelijk terecht bij rijschool van der Plas. Diane heeft me echt het vertrouwen gegeven achter het stuur, en middels haar fijne begeleidingen uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald!!

google
lena skomska
29 april 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana! Ik heb hele fijne, rustige en ook gezellige lessen gehad!

google
Arie Willem Plug
22 april 2024

Diana is erg vriendelijk en rustig in haar uitleg, ze heeft me goed geholpen met leren autorijden 👍👍

google
Robert v.a.
26 februari 2024

Dankzij Diana heb ik binnen 8 weken tijd in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! In deze 8 weken heb ik veel geleerd van zowel het auto rijden, als over mijzelf. Ze geeft je zelfvertrouwen en dat je straks met een gerust hart zelfstandig het verkeer in kan. Ik ben oprecht heel blij geweest dat ik voor Diana heb gekozen en ik ben haar eeuwig dankbaar!

google
Ismael Varkevisser
26 februari 2024

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana. Ze legt alles rustig en begrijpend uit. Het is zeker een aanrader om bij Diana het rijbewijs te behalen

google
Paul Blees
19 februari 2024

Diana geeft hele rustige en ontspannen lessen. Zeker aan te raden!

google
Julianne Lips
14 februari 2024

Ik heb erg fijn les gehad van Diana! Ze laat weten wanneer dingen goed gaan, en legt ook duidelijk de verbeterpunten uit. Ze zorgt er echt voor dat je zelfverzekerd in de auto zit.

google
Britt van den Berg
2 februari 2024

Een superfijne rijschool om autorijden bij te leren! De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Diana legt alles geduldig en duidelijk uit. Zeker een aanrader!! 🙂

google
Lisette Witteman
29 januari 2024

Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Diana. Ze legt alles rustig uit en wanneer iets nog niet goed gaat helpt ze heel goed je hier bewust van te maken. Dan ga je samen kijken hoe het beter kan. Ik heb super fijne lessen gehad en ook nog gezellig! Zeker aan te raden!

Handige Tip!

Klik op deze pagina voor meer vragen over onze rijschool in Noordwijk! 

Autorijschool van der Plas

Autorijschool van der Plas

Diana antwoordt meestal binnen een uur.

Ik ben momenteel offline

Autorijschool van der Plas
Hallo 👋
Klik hieronder om een bericht te sturen op WhatsApp.
WhatsApp